Dagbok 7 - 13 oktober 2006

Lördag 7 okt.

Gick igenom inför utskick ang. Fyra sorters kakor. Vackert höstväder men det märks en viss kyla i luften. Var bjudna på födelsedagskalas hos B o E. Kalaset hölls på rest. Klarälven. Vi åt god mat och sjöng. S, B o H spelade. V o B far till Turkiet till veckan.

Söndag 8 okt.

Det vackra vädret fortsätter. Pratade med G om boken. Vi träffas den 15 okt för att planera bokmässan och våra kulturcaféplaner.

Måndag 9 okt.

Ledig

Idag började älgjakten. Som vanligt blev älgarna oroliga och drev ut på vägarna på flera platser i landet. E skjutsade mig till stan. Lämnade in fem böcker till Akademibokhandeln och fem till Lars Hjalmars. Ringde B att hon skulle ta med en bok till VK. Lämnade in flygblad hos Vuxenskolan ang. cafékvällen den 19 oktober. Passade på att kolla gallerierna i Mitticityhuset dit Akademibokhandeln flyttat. Fräscht och ljust.

Var upp och pratade med M o T m.fl. Tittade in till B Å, som höll på att stämma av försäljningen från bokmässan o Göteborg.

På kvällen sammanträde i VK. Julnumret i det närmaste klart. Viss planering av bokmässan den 24-25 nov. Skyltsöndag skall vi sälja VK på Akademibokhandeln. Vi lämnade över ett ex av Fyra sorters kakor. B går till Värmlands Museum och lämnar några böcker till A.

Åkte m B till Henstad där E hämtade mig.

Tisdag 10 oktober

Upp klockan fem. Tåget var inte fullsatt och det blev försenat tjugo minuter. Konsult fr A hos oss hela dagen om ny kodplan. Handlade i närbutiken som stänger igen den nov. Det var stormöte i IOGT-lokalen om bl.a stängningen.  Tvättar lite kläder som jag skall ha med på våra planeringsdagar den 12 och 13 okt.

Torsdag 12 och fredag 13 oktober

Planeringsdagar utanför Norrtälje. Bor i campinstugor. Måltider serveras i den gamla herrgårdsbyggnaden från 1700-talet. Receptionen är belägen i den ombyggda ladugården och kafferummet är byggt ovanpå den gamla dyngstan. Inte mycket fritid då hela nästa års arbete skulle planeras. Korta pauser då vi passade på att promenera i den vackra omgivningen. På torsdagskväll var det prova på Linedance.

  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback